Aviation

Aviation

 

Is het onboard linnen schoon en op voorraad? Ligt het klaar op de bestemming waar u het nodig heeft?
Lamme regelt het voor u. Met twee moderne wasserijen op de luchthavens van Amsterdam en Frankfurt (voor Frankfurt en München) zijn wij uitgegroeid tot dé specialist in het spotless reinigen en efficiënt beheren van al uw cabine- en cateringlinnen.

 

Al jaren profiteren luchtvaartmaatschappijen zoals KLM, Lufthansa, Delta Airlines, Condor, United en Singapore Airlines van ons slim ingerichte textielmanagement. First class partnerships met als resultaat: constante kwaliteit op elke bestemming. Ook voor u kan Lamme het textielmanagement in Europa en Amerika verzorgen.

 

Volgens alle richtlijnen

Voor luchtvaartmaatschappijen en cateraars wassen, reinigen en vouwen wij al uw linnen op maat. Van bijvoorbeeld kussenslopen, dekens, servetten en hottowels tot uniformen. Al uw textiel leveren wij aan volgens vliegtuigconfiguratie en volgens bestaande wet- en regelgeving. Wij weten hoe het werkt, dus u heeft er geen omkijken naar.

Testwas voor nieuw textiel

Bent u op zoek naar nieuwe producten? Kies dan voor een testwas met analyse in ons unieke testlaboratorium in Nederhorst den Berg in Nederland of Bad Vilbel in Duitsland. Wij adviseren u graag over het textiel dat het beste bij uw luchtvaartmaatschappij past. Zo investeert u slim en duurzaam. Gegarandeerd.

Efficiënter werken

Door samen te werken en logistieke processen naadloos op elkaar af te stemmen, helpen wij luchtvaartmaatschappijen om efficiënter te werken. En zo de kosten per stoel te verlagen.

 

ALTIJD FRIS

 

Ook uw kosten per stoel verlagen?

Bel dan nu naar 0294-258525 of mail naar klantenservice@lamme.nl. 

Uw eerste stap naar een spotless take-off.

 

 

 

ALTIJD FRIS

Ook uw kosten per stoel verlagen?

Bel dan nu naar 0294-258525 of mail naar klantenservice@lamme.nl.

Uw eerste stap naar een spotless take-off.

 

 


vlekkeloos    kwaliteit    duurzaam    efficiënt    persoonlijk    betrouwbaar    klantgericht

PRIVACY          DISCLAIMER         VOORWAARDEN          NIEUWS          MVO