Hospitality

 

Hospitality

 

Is het linnen schoon? Heb ik wel genoeg voorraad? Bij Lamme heeft u hier geen omkijken naar.
Dat doen wij voor u. Met als resultaat: vlekkeloze servetten, kraakheldere lakens, zachte badhanddoeken en frisse bedrijfskleding. Op de juiste plek, op het juiste moment. Altijd.

 

Al decennialang biedt Lamme horecaondernemers smetteloos linnen. Voor op tafel, op bed, in de keuken of in de badkamer. In onze professionele wasserij in Nederhorst den Berg wordt wekelijks meer dan 120.000 kilo was verwerkt van hotels en restaurants in de Randstad. Van vooraanstaande hotels als Hotel Arena, Double Tree by Hilton, citizenM en Lloyd Hotel tot gerenommeerde restaurants en cateraars.

 

Breed assortiment

Lamme reinigt, verhuurt, verkoopt, ontwikkelt en beheert alle soorten textiel voor hotels en restaurants. Daarbij krijgt u advies over het linnen dat het beste bij uw bedrijf en budget past. Ook denken wij mee om interne processen te verbeteren, zodat u kosten kunt besparen.

Dagelijks halen en brengen

Wij werken met eigen chauffeurs, waardoor uw housekeeping altijd een bekend gezicht ziet. Op de afgesproken dagen en tijden levert onze chauffeur uw linnen af. De vuile was neemt hij direct mee retour. In de wasserij wordt uw textiel gewassen, gestreken, gevouwen en weer ingepakt.

Altijd voldoende voorraad

Ons speciale voorraadbeheersysteem zorgt ervoor dat u altijd – in drukke én rustige tijden – over voldoende linnen beschikt. Ook voorkomt het overtollige voorraad. Dit doen wij onder andere door het linnen te voorzien van een RFID-chip, wat het beheer tussen uw hotel of restaurant en onze wasserij optimaliseert en transparanter maakt.

Betalen voor gebruik

Het mooie is dat u bij Lamme alleen betaalt voor het linnen dat u gebruikt. Overzichtelijk en transparant.

Eigen textiellijn

Of u nu textiel bij ons koopt of huurt, u kunt uw servetten, tafellinnen en bedrijfskleding laten bedrukken of borduren in uw eigen stijl. Vraag ons om advies over het ontwikkelen van uw eigen lijn.

 

ALTIJD FRIS

 

Geen zorgen meer over de voorraad schoon linnen in uw hotel of restaurant?

Bel voor een vrijblijvend gesprek naar 0294-258525

of mail naar klantenservice@lamme.nl.

 

 

 

ALTIJD FRIS

Geen zorgen meer over de voorraad schoon linnen in uw hotel of restaurant?

Bel voor een vrijblijvend gesprek naar 0294-258525

of mail naar klantenservice@lamme.nl.

 

 


vlekkeloos    kwaliteit    duurzaam    efficiënt    persoonlijk    betrouwbaar    klantgericht

PRIVACY          DISCLAIMER         VOORWAARDEN          NIEUWS          MVO