Dit is Lamme

 

Dit is Lamme

 

Vlekkeloos, efficiënt, persoonlijk, betrokken en duurzaam. Dat is Lamme. Wat ooit begon als een eenvoudige handwasserij in Loosdrecht groeide uit – in zes generaties – tot een professionele internationale wasserij voor het reinigen, beheren, ontwikkelen, verhuren en verkopen van textiel. Voor aviation en hospitality.

 

Met meer dan 180 jaar waservaring – naast een horecawasserij in Nederhorst den Berg, ook twee moderne wasserijen op Schiphol Airport en Frankfurt Airport voor de luchtvaart – is Lamme een specialistische partner in een dynamische branche. Met spotless textiel en een vlekkeloze service nemen wij uw zorgen uit handen.

 

Flexibele specialist

Onze ervaring zetten wij in om logistieke processen te verbeteren en optimaal te laten aansluiten. Dankzij ons eigen distributiecentrum kunnen wij flexibel inspelen op al uw textielwensen. Met ruim 400 medewerkers van 32 nationaliteiten reinigen we, verspreid over drie locaties in Nederland en Duitsland, meer dan 400 ton textiel per week.

Bewust ondernemen

Dat we duurzaamheid belangrijk vinden, ziet u terug in onze dagelijkse praktijk. Zo is onze wasserij op Schiphol Airport stoomloos, hergebruiken we ons afvalwater, ontwikkelen we dekens uit gerecyclede plastic flesjes, investeren we continu in energiezuiniger wastechnieken en bieden we werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Verder hebben we samen met onze leverancier van Fairtrade-linnen een microproject opgezet in India voor beter onderwijs voor kinderen van katoenverbouwers.

Waarom Lamme?

  • Vlekkeloos
  • Efficiënt
  • Persoonlijk
  • Betrokken
  • Duurzaam

 

 

ALTIJD FRIS

 

Ook focussen op uw werk dankzij vlekkeloos textielbeheer?

Bel voor een vrijblijvend gesprek naar 0294-258525

of mail naar klantenservice@lamme.nl. wij staan voor u klaar.

 

 

 

ALTIJD FRIS

Ook focussen op uw werk dankzij vlekkeloos textielbeheer?

Bel voor een vrijblijvend gesprek naar 0294-258525

of mail naar klantenservice@lamme.nl. wij staan voor u klaar.

 

 


vlekkeloos    kwaliteit  •  duurzaam   efficiënt    persoonlijk    betrouwbaar    klantgericht

PRIVACY          DISCLAIMER         VOORWAARDEN          NIEUWS          MVO