Spotless

 

Spotless

 

Zo werken wij

Lamme is uw partner in het hele proces van vuil naar schoon. Spotless door het leveren van een constante kwaliteit. Maar spotless betekent meer dan alleen vlekkeloos schoon textiel. Het staat bij ons ook voor betrouwbaar, persoonlijk, duidelijk en duurzaam.

 

Spotless – vlekkeloze kwaliteit

Al het textiel dat wij wassen, screenen wij op de allerbeste kwaliteit. Zo kunnen we u een hoogwaardig, duurzaam en vernieuwend assortiment aanbieden. Dat het beste bij u past. Uiteraard zijn onze werkwijze en wasserijen gecertificeerd volgens de eisen van Certex (NEN-ISO 9001:2015) en HACCP (NEN-EN 14065). Externe audits worden jaarlijks uitgevoerd.

 

Spotless – betrouwbare levering

Onze grootste verdienste? Uw textiel compleet en op tijd in huis. Onze chauffeur levert uw was smetteloos schoon, netjes gevouwen en verpakt volgens uw wensen in rolcontainers af. Altijd op de afgesproken dagen en tijden. En de vuile was neemt hij direct mee retour. U bent zo altijd verzekerd van voldoende voorraad van goed, heel en fris linnen. En zien we dat het logistieke proces efficiënter kan, dan bespreken we dat.

Spotless – persoonlijk contact

Vriendelijk, persoonlijk en toegewijd. Zo gaan wij graag met elkaar om. Daarom heeft u één vaste contactpersoon in het hele textielproces van vuil naar schoon. Ondersteund door onze klantenservice, die op werkdagen uw vragen snel beantwoordt. Heeft u ons met spoed nodig in het weekend? Dan kunt u ons ook bereiken. Ons streven: een duurzame samenwerking als solide partners.

Spotless – duurzame oplossingen

Bij alles wat we doen houden we rekening met het milieu, onze omgeving en onze medewerkers. Groeien op verantwoorde wijze, dat is het uitgangspunt. Daarom kiezen wij voor producten met wereldwijd erkende labels als GOTS, Oeko-Tex en Fairtrade. Ook zijn we gecertificeerd volgens de MVO Prestatieladder. Kortom, met Lamme als partner onderneemt u zichtbaar beter.

Spotless – heldere afspraken

Langdurig en prettig samenwerken begint bij goede afspraken maken. En die vervolgens nakomen. Daarom stellen we heldere overeenkomsten op over het huren, kopen, reinigen en beheren van uw textiel. Erop gericht om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dan weet u precies hoe wij u gaan helpen en komt u niet voor verrassingen te staan.

 

ALTIJD FRIS

 

Ook focussen op uw werk dankzij vlekkeloos textielbeheer?

Bel voor een vrijblijvend gesprek naar 0294-258525

of mail naar klantenservice@lamme.nl. wij staan voor u klaar.

 

 

 

ALTIJD FRIS

Ook focussen op uw werk dankzij vlekkeloos textielbeheer?

Bel voor een vrijblijvend gesprek naar 0294-258525

of mail naar klantenservice@lamme.nl. wij staan voor u klaar.

 

 


vlekkeloos    kwaliteit    duurzaam    efficiënt    persoonlijk    betrouwbaar    klantgericht

PRIVACY          DISCLAIMER         VOORWAARDEN          NIEUWS          MVO